CardiMo sekretesspolicy

Genom att installera eller på annat sätt använda eller komma åt våra tjänster accepterar du villkoren för denna sekretesspolicy och behandlingen av dina personuppgifter.

Om CardiMo

CardiMo är en affärstjänst för att skapa medvetenhet och mer kunskap om en hälsosam puls-baserad träning med personliga mål. CardiMo ger arbetsgivaren sammanfattad data för både individer och grupper, för att se hur individuella och/eller gruppmål uppnåddes. Uppgifterna samlas in via en pulsmätare från våra partners, som idag är men inte begränsade till, Polar och Garmin. Användaren behöver ett personligt konto hos och hos pulsmätarleverantören. Detta ger medarbetarna friheten att välja en typ av övning som passar dem bäst, baserat på intresse, vilket ökar motivationen till bättre hälsa och högre produktivitet. CardiMo är ett system för arbetsgivaren som prioriterar sin anställdas hälsa, ekonomi och produktivitet, både på lång sikt och på kort sikt.

Tjänsten finns tillgänglig online på www.cardimo.se.

Använda våra tjänster

Den insamlade datan är tillgänglig för dig som privatperson, såväl som din arbetsgivare eller annan organisation som betalar för ditt konto. Genom att använda våra tjänster accepterar du att:

  • Alla personuppgifter som du lämnar är korrekta och aktuella.
  • Du är ensam ansvarig för att alla pulsspårningsaktiviteter på ditt konto och allt innehåll som laddas upp och / eller skapas under ditt CardiMo-konto ("Användarmaterial").
  • CardiMo övervakar inte normalt innehållet i Tjänsten, men kan när som helst välja, efter eget gottfinnande, att ta bort Användarmaterial från Tjänsten och / eller ditt användarkonto och avsluta ditt konto och medlemskap om det används otillbörligt, eller om beställaren avslutar tjänsten.
  • Ditt konto, inklusive ditt email och lösenord till CardiMo är personligt och får inte överföras eller användas av någon annan. Du är ansvarig för att lagra dina inloggningsuppgifter på ett säkert sätt. CardiMo ansvarar inte på något sätt för förlust eller skada som orsakats av obehörig åtkomst till ditt konto eller användningen av dina inloggningsuppgifter. Om du anar eller misstänker obehörig användning av ditt konto måste du omedelbart byta lösenord och informera CardiMos kundservice. Kontaktuppgifter finns längst ner i detta dokument.
  • Du får inte bidra med någon propaganda, religiös och/eller politisk åsikt, eller bidra med information som på något sätt innehåller eller inbegriper rasism, barnpornografi eller pornografi genom användningen av våra tjänster, eller i sociala medier som med anknytning till CardiMo.
  • Om du har någon kritik eller feedback om CardiMo eller våra tjänster, kontakta först CardiMo för att hjälpa oss att rätta till och förbättra våra tjänster.
  • Du får inte överföra och / eller distribuera filer som kan skada CardiMos eller andras datorer eller egendom (t.ex. virus och trojanska hästar).
  • Du får inte dela andras personliga uppgifter utan deras godkännande.

Ditt konto

Du kan när som helst välja att avbryta / avsluta din anslutning hos din leverantör av pulsdata. Den som ansvarar för och betalar för ditt CardiMo-konto stoppar inte automatiskt din prenumeration på CardiMo. För att ta reda på hur du avbryter abonnemanget och / eller ditt konto, var god kontakta den som beställde tjänsten, troligen din arbetsgivare eller organisation som anmälde dig.

Hälsoinformation

Du är ansvarig för din egen hälsa. Syftet med Tjänsterna är att endast tillhandahålla arbetsgivare eller andra företag / organisationer uppgifter om din utförda motion för att möjligen belöna dina aktiviteter, eller använda dem i studier. Våra tjänster är endast avsedda för friska personer, eller vid behandling med kvalificerad vårdgivare. CardiMo ansvarar inte för personskada eller andra skador som direkt eller indirekt kan vara resultatet av användningen eller missbruk av Tjänsterna.

Vår användning av dina personuppgifter

Din integritet är viktig för oss och vi behandlar endast dina personuppgifter i enlighet med denna sekretesspolicy och personuppgiftslagen och vi kommer även följa den nya GDPR-förordningen som kommer tillämpas i EU.

Vi använder dina personuppgifter för att tillhandahålla, förbättra och vidareutveckla Tjänsterna, analysera användningen av Tjänsterna, tillhandahålla kundsupport, marknadsföring av CardiMo eller våra utvalda affärspartners som hjälper oss att tillhandahålla dessa tjänster. Om du inte vill att CardiMo ska använda dina personuppgifter för direktmarknadsföring, kan du när som helst välja bort från att ta emot ytterligare meddelanden genom att klicka på länken "unsubscribe" på botten av ett sådant meddelande. Det gäller dock inte utskick av information och rapporter till dig från systemet för att leverera tjänsten.

CardiMo delar inte dina personuppgifter med tredje part utan ditt tillstånd, förutom under de begränsade omständigheterna som anges nedan. Personuppgifter som samlas in från dig kan delas med våra affärspartners.

Vi kan behöva lämna ut dina personuppgifter för att följa lagstadgad skyldighet om detta krävs enligt lag, eller annan lagstiftning, eller för att skydda och försvara CardiMo, våra affärspartners eller användares rättigheter.

Vi kan även överföra dina personuppgifter om vår verksamhet (eller en del av det) säljs, till exempel som en del av en fusion eller förvärv.

Information om personuppgifter vi samlar

När du registreras i CardiMo för att använda våra tjänster är de personuppgifter vi samlar in om dig: din e-postadress, för- och efternamn, födelsedatum, längd, vikt och kön. Vi kan också, beroende på användningen av Tjänsterna, samla personuppgifter om din adress och information som behövs för betalning av andra tjänster. I en pågående insats för att förbättra våra tjänster kan ytterligare personuppgifter samlas in från dig. I så fall meddelar vi dig när personlig insamling äger rum. Vi tar också in besöksdata från sidan för att hitta möjligheter till nykundsförsäljning.

Säkerheten hos de personuppgifter vi hanterar

Säkerheten och integriteten av dina personuppgifter är viktig för oss. För att skydda din personliga information tar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att det inte är otillbörligt förlorat, missbrukat, åtkomligt, avslöjat, ändrat eller förstört. Inget system kan dock vara 100% säkert och trots våra ansträngningar finns det alltid risk för obehörig tillgång till dina personuppgifter. Genom att använda våra tjänster är du medveten om den här risken.

Kontrollera vår sekretesspolicy

Vid olika tider kan det bli nödvändigt att göra ändringar i denna sekretesspolicy. Därför förbehåller vi oss rätten att när som helst uppdatera och / eller ändra denna sekretesspolicy. Läs igenom denna sekretesspolicy. Dagen för den senaste ändringen är listad längst ner i denna sekretesspolicy.

Länkar

När du klickar på länkar på vår webbplats kan de leda dig bort från vår webbplats. Vi är inte ansvariga för sekretesspraxis för andra webbplatser och uppmanar dig att läsa deras sekretessutlåtanden.

Kakor

Observera att vår hemsida (www.cardimo.se) kan använda cookies för att fungera korrekt. Om din webbläsare är inställd och konfigurerad för att acceptera cookies, samtycker du till användningen av cookies. En cookie är en liten textfil som skapas av de webbplatser du besöker och kan innehålla information om dig som besökare. Dessa textfiler lagras på din dator och hjälper dig bland annat med att komma ihåg dina lösenord. Information från cookies kan användas för att förbättra användarupplevelsen och / eller Tjänsterna och rikta in sig på marknadsföringskampanjer och erbjudanden till våra kunder. Om du inte accepterar cookies kan du förhindra att cookies sparas på din dator genom att ändra inställningarna för din webbläsare. Du kan också ta bort cookies som tidigare lagrats. I sådana fall hänvisas till hjälpavsnittet i din webbläsare. Om du väljer att inte acceptera cookies kan du fortfarande använda våra tjänster men deras funktionalitet kan vara lite ändrade.

Dina rättigheter

Du har rätt att fråga vilka personuppgifter vi håller om dig och att be oss uppdatera och korrigera eventuella felaktiga personuppgifter som vi lagrar om dig. CardiMo är skyldig att årligen lämna ut om huruvida personuppgifter om dig behandlas eller är förvarade. Om du vill utöva denna rätt, kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna nedan. En ansökan ska göras skriftligen och måste vara undertecknad av dig, och vi kommer av säkerhetsskäl begära bevis på att den som begär ut uppgifterna verifierar att det är rätt person.

Kontakt

Vi kommer att kommunicera med dig via e-post. Vi välkomnar även din feedback om våra tjänster då vi ständigt kan förbättras.

Om du har några frågor eller förslag kontakta oss på info@cardimo.se

Personlig registeransvarig

Ansvarig för behandling av dina personuppgifter är:

CardiMo AB

Organisationsnummer: 556967-3485

Email: info@cardimo.se

2018-02-07